Μους σοκολάτα

Like
Share to Facebook
Μους σοκολάτα

8 μερίδες των 100 ml  -- 110 θερμίδες ανά μερίδα

ΥΛΙΚΑ

  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • ½ φλυτζάνι Deligios Stevia Φυσικό Γλυκαντικό Χωρίς Θερμίδες
  • 60 γρ. κακάο σκόνη
  • 1/3 ποτήρι ζεστό γάλα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεστάνετε το γάλα και προσθέστε το Deligios Stevia Φυσικό Γλυκαντικό. Αφήστε το να κρυώσει.
  •  Βάλτε σ΄ένα μπολ τη κρέμα γάλακτος, το κακάο και το ποτήρι με το γάλα και το Deligios Stevia που έχει κρυώσει.
  •  Βάλτε όλα τα συστατικά στο μίξερ και αναμείξτε στην μεσαία ταχύτητα για 1 περίπου λεπτό μέχρι το μους να «στέκεται». 

Τοποθετήστε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να παγώσει καλά

Linkedin YouTube Insta_logo_white