Πώς διατηρώ τις μπανάνες για να μη μαυρίσουν;

Like
Share to Facebook
Πώς διατηρώ τις μπανάνες για να μη μαυρίσουν;

Οι μπανάνες, ως γνωστόν,  ωριμάζουν πολύ γρήγορα. Ακόμα και όταν τις ξεφλουδίσουμε, αρκούν λίγα λεπτά, για να μαυρίσουν. Αν θέλουμε να διατηρήσουν το φρεσκάδα τους και το χρώμα τους πριν τις καθαρίσουμε, τις αποθηκεύουμε σε μια σκούρα σακούλα (που δεν την διαπερνά το φως) και έτσι θα παραμείνουν κίτρινες μέχρι 2 εβδομάδες. Όταν τις καθαρίσουμε, τις ραντίζουμε με λεμόνι και έτσι τις σερβίρουμε χωρίς να δείχνουν μαυρισμένες.

 

Linkedin YouTube Insta_logo_white