Δίαιτα μέσω διαδικτύου

Like
Share to Facebook

Η υπηρεσία αυτή αποτελεί  την πιο αποτελεσματική λύση στην περίπτωση που επιθυμείτε να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να βελτιώσετε την υγεία και ποιότητα ζωής σας αλλά η πρόσβαση στο διαιτολογικό γραφείο δεν είναι εφικτή λόγω απόστασης ή ακόμα και χρόνου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή ακολουθώντας τα  παρακάτω βήματα:

 • 1.

  Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο

  Κατά την έναρξη της συνεργασίας μας, στέλνετε συμπληρωμένο ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο στο οποίο θα αναφέρεται το διατροφικό και ιατρικό σας ιστορικό καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες.

  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Συμπληρώστε το

 • 2.

  Διευθετήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  
  ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 39600481194  
  ΙΒΑΝ GR1401103960000039600481194  

  ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  20 € Πρόγραμμα απώλειας βάρους
  40 € Πρόγραμμα διατροφής για συντήρηση βάρους και κλινικές παθήσεις ,θηλασμό,εγκυμοσύνη
  ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Φ.Π.Α 23%

  Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε  email στο info@evamakri.gr το αποδεικτικό κατάθεσης. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο του καταθετηρίου, θα παραλάβετε ηλεκτρονικά το διαιτολόγιό σας. Διευκρινίζουμε ότι, σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα εκτός της ανωτέρω, τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Τα διαιτολόγια προπληρώνονται. Το κόστος προγράμματος αφορά μόνο δίαιτα μέσω διαδικτύου και δεν ισχύει για επίσκεψη στο διαιτολογικό γραφείο.

   
  Το πρόγραμμα απώλειας βάρους αλλάζει κάθε 1 ή 2 εβδομάδες.
  Το πρόγραμμα διατροφής δεν ανανεώνεται
 • 3.

  Παραλαβή διαιτολογίου

  Τα δεδομένα που συλλέγονται από το ερωτηματολόγιο χρησιμοποιούνται για τη σύνταξη εξατομικευμένου διαιτολογίου. Οι διατροφικές συνήθειες, η κατάσταση της υγείας σας, το ωράριο εργασίας σας λαμβάνονται υπ’ όψιν ώστε το πρόγραμμα να είναι όσο το δυνατόν στα μέτρα σας, πάντα όμως σύμφωνα με τους κανόνες της  υγιεινής διατροφής.Το διαιτολόγιο αποστέλεται εντος πέντε ημερών

  Μαζί θα λάβετε και σχετικές οδηγίες για την καλύτερη εφαρμογή  του προγράμματος.

 • 4.

  Έλεγχος σωματικού βάρους & ενημέρωση

  Ελέγχετε το σωματικό σας βάρος 1 φορά την εβδομάδα  σε δική σας ζυγαριά και μας ενημερώνετε για την πορεία του βάρους σας.

  Είναι σημαντικό να ζυγίζεστε πάντα στην ίδια ζυγαριά, συγκεκριμένη ώρα, με τις ίδιες συνθήκες

 • 5.

  Απορίες & Σχόλια

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά τη διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος διατροφής. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να καταφέρετε τους στόχους σας γρήγορα και με ασφαλή τρόπο. Μπορείτε να μας στέλνετε τυχόν απορίες και σχόλια καθώς και τις προτιμήσεις σας  για το σχεδιασμό του επόμενου διαιτολόγου.

  Μετά το τέλος του βασικού προγράμματος, ακολουθεί το στάδιο της συντήρησης, με διαιτολόγια τα οποία συντάσσονται με βάση τις δικές σας υποδείξεις-προτιμήσεις.