Καταναλώστε τους μαζί με φρούτα για να προσλάβετε επιπλέον βιταμίνη C αλλά και να αυξήσετε την βιοδιαθεσιμότητα των φυτοθρεπτικών τους. Όλοι οι ξηροί καρποί , ιδιαίτερα όμως τα καρύδια, αποτελούν καλές πηγές ωφέλιμων λιπαρών, αμινοξέων, υδατανθράκων αργής καύσης, βιταμινών του συμπλέγματος Β, μαγνησίου και αντιοξειδωτικών. Τα συστατικά αυτά διατηρούν σταθερά τα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνουν τη μεταφορά νευροδιαβιβαστών και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό
Like
Tweet