Μαρτυρίες Πελατών

Like
Share to Facebook
 • 1.

  Δημήτρης

  Μετά από μία περίοδο αδράνειας και αποχής από αθλητικές - αγωνιστικές εκδηλώσεις είχα “πάρει” κάποια κιλά τα οποία με είχαν επηρεάσει και στις επιδόσεις και στον τρόπο που έβλεπα τον εαυτό μου.

  Θέλοντας να τα χάσω και να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάσταση που βρισκόμουν έκανα προσπάθειες και δεν είχα αποτέλεσμα παρότι γνώριζα, όπως και πολλοί σαν και εμένα, τι πρέπει να κάνω και πως ή τουλάχιστον νόμιζα ότι γνωρίζω,  αλλά το αποτέλεσμα δεν με είχε δικαιώσει.

   

  Κάνοντας μια και μόνο έξυπνη κίνηση λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Έκανα το προφανές. Απευθύνθηκα σε “επαγγελματία” του είδους, στη κα Εύα Μακρή. Μαζί της κατάφερα να έχω την απώλεια που ήθελα, και μαζί με την προπόνηση μου και την σωστή διατροφική καθοδήγηση από μέρους της πέτυχα άρτια σωματική σύσταση (ποσοστό λίπους της τάξης του <7% και ιδανικό βάρος για αγωνίσματα πολύ μεγάλης διάρκειας) και βελτίωσα τις επιδόσεις μου, τη διάθεση μου αλλά και την ενεργητικότητά μου.

   

  Μέσα από αυτή τη συνεργασία μας, έμαθα να παρακολουθώ σωστά τις διατροφικές μου συνήθειες, να τις ελέγχω και να αλλάζω ότι δεν με βοηθούσε και έτσι να βελτιώσω τις επιδόσεις μου και την ποιότητα της καθημερινότητας μου μαζί και την ζωτικότητά μου.

   

  Η σωστή απόφαση είναι να ζητάμε βοήθεια και καθοδήγηση από τον κατάλληλο άνθρωπο για να έχουμε τα αποτελέσματα που είναι κατάλληλα και ενδεδειγμένα για εμάς. Ειλικρινά χαίρομαι και δικαιώνομαι για την απόφαση μου να επιλέξω την κα Εύα Μακρή για διατροφολόγο μου, μιας και το αποτέλεσμα με δικαιώνει, ξεπερνά τις προσδοκίες μου και με ικανοποιεί απόλυτα. Όλο αυτό έγινε δυνατό μέσα από μια σοβαρή, άμεση, φιλική, συνεπή και ειλικρινή συνεργασία και καθοδήγηση από μέρους της με ανθρώπινο ενδιαφέρον και επαγγελματικό σχεδιασμό.

  Ευχαριστώ Εύα

  Δ.Χ

   

 • 2.

  Ευμορφία

  Μετά την εγκυμοσύνη μου έμειναν κάποια κιλά, τα οποία άρχισαν να αυξάνονται διότι πρόσεχα τη διατροφή μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι κάτι πρέπει να κάνω κυρίως γιατί δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου έκανα το προφανές για μένα τότε. Έψαξα στο internet για "γρήγορες δίαιτες", "δίαιτες των σταρς" κλπ. Το αποτέλεσμα ήταν να απογοητευτώ αφού όποια αποτελέσματα και να είχα ήταν παροδικά. Στην κ. Μακρή αποφάσισα να πάω ως τελευταία λύση. Κακώς, θα έπρεπε να είχα απευθυνθεί στον ειδικό εξ αρχής ακόμα και κατά την  διάρκεια της εγκυμοσύνη μου. Όχι μόνο γιατί θα έλεγχα το βάρος μου αλλά κυρίως γιατί θα είχα σωστή διατροφή σε μια περίοδο με αυξημένες απαιτήσεις.

   

  Η απόφασή μου αυτή με οδήγησε στο να χάσω τα κιλά που ήθελα, να μειωθεί το ποσοστό λίπους στο σώμα μου, να " μπαίνω"  πλέον σε ρούχα που είχα εγκαταλείψει, να τρέφομαι σωστά με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει και η διάθεση μου.

   

  Η συνεργασία μου με την κ. Μακρή ήταν άψογη, είναι άριστη επιστήμονας, ενημερωμένη, σωστή επαγγελματίας, άμεση και πάντα διαθέσιμη για τυχόν απορία ή συμβουλή.

   

  Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επιλογή μου να ζητήσω την βοήθεια της κ. Μακρή στην προσπάθεια να χάσω βάρος γιατί όχι μόνο με βοήθησε σε αυτό αλλά γιατί μου έμαθε να τρέφομαι σωστά και την ευχαριστώ για αυτό.

   

  Ε.Δ

 • 3.

  Δέσποινα

  Η συνεργασία ήταν άψογη.Σχεδόν με δυο χρόνια δίαιτας με τη βοήθεια διατροφολόγων άλλης πόλης δεν υπήρχε το αποτέλεσμα που έπρεπε να υπάρχει και με την κ. Μακρή Εύα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η διαφορά στο σώμα μου ήταν τεράστια!Δεν ένιωσα καθόλου ότι στερούμαι τροφές και μπορούσα πολύ εύκολα να τηρήσω το πρόγραμμα διατροφής!Συστήνω το διαιτολογικό γραφείο της κ. Εύας Μακρή ανεπιφύλακτα!Της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ...

  Δέσποινα

 • 4.

  Μαρίνα

  Η συνεργασία μου με την κ. Μακρή από την αρχή ήταν άψογη! Από μικρή είχα πρόβλημα με περιττά κιλά και προσπαθούσα μόνη με διάφορες δίαιτες να χάσω βάρος χωρίς όμως να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επιλογή μου να απευθυνθώ στην κ. Μακρή ήταν από τις πιο σωστές που έχω κάνει. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους βρήκαμε που υπάρχει πρόβλημα και εστιάσαμε σε αυτό. Απέκτησα νέες, πολύ καλές διατροφικές συνήθειες! Χωρίς να νιώθω ότι στερούμαι, έμαθα να τρέφομαι σωστά και ενώ κάνω δίαιτα νιώθω πιο δυνατή από ποτέ και γεμάτη ενέργεια. Τα αποτελέσματα ήταν ορατά από τις πρώτες εβδομάδες και φθάνοντας στο τέλος το αποτέλεσμα είναι τέλειο!! Η κ. Μακρή ήταν δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν, σε οποιαδήποτε απορία είχα και κατανοούσε απόλυτα τις ανάγκες μου. Την ευχαριστώ πολύ και την συστήνω σε οποιοδήποτε θέλει πραγματικά να χάσει βάρος και να νιώσει καλά με τον εαυτό του ψυχικά και σωματικά!

  Μαρίνα 

 • 5.

  Αναστασία

  Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας είτε με διατροφικές ατασθαλίες είτε με δίαιτες πείνας, αποφάσισα να πάρω τις συμβουλές του κέντρου της κας Μακρή. Κατάλαβα από την πρώτη εβδομάδα κιόλας ότι η σωστή καθοδήγηση στη διατροφή μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα στο χάσιμο βάρους, αλλά πιο σημαντικό είναι η ψυχολογική στήριξη ενός έμπειρου διαιτολόγου που έκανε να θέλω να συνεχίσω μέχρι να πετύχω το στόχο μου και να τον διατηρήσω μετά..Σας ευχαριστώ πολύ.

  Αναστασία